Ervaringen

Voor mij zijn gezondheid en ziekte verbonden met hoe ik mezelf ervaar (hoofd), hoe ik me voel (hart) en hoe mijn lichaam in samenhang op dat alles reageert. In Simone Ardesch vond ik eindelijk een arts die niet voornamelijk naar een ziek lichaam kijkt, maar ook de geest en ziel betrekt. Ze denkt actief mee als bevlogen coach van de patiënt die zelf aan het stuur wil staan en staat open voor alternatieve behandelingen. Fijn ook dat ze zo helder communiceert – Margriet, 51 jaar, ziekte van Parkinson

 

Jij was de eerste deskundige persoon, die ik destijds, na mijn huisarts, bezocht. Jij hebt mij niet alleen heel goede ondersteunende middelen voorgeschreven maar me ook de moed gegeven om – op verantwoorde wijze – de medicijnen (die ik liever niet wilde nemen) te kunnen afbouwen en er uiteindelijk mee te stoppen. Ik ben erg opgelucht, want het voelt zoveel natuurlijker zo. Mijn bloeddruk is nu gelukkig goed. Ook heb ik weer helemaal mijn oude energie terug! F.M., 53 jaar.

 

Vanwege te hoog cholesterolgehalte kreeg ik van de huisarts cholesterolverlagers voorgeschreven. Van de mogelijke bijwerkingen werd ik niet vrolijk dus wilde ik eerst andere mogelijkheden onderzoeken. Dr. Ardesch heeft mij adviezen gegeven voor aanpassing leefstijl en voedingssuplementen. Het viel me erg mee en het resultaat is dat mijn cholesterol zo is verlaagd dat ik geen medicijnen hoef te slikken, complimenten kreeg van mijn huisarts en ook nog ben afgevallen. - G.M., 67 jaar.

 

De behandeling door Simone Ardesch was zorgvuldig. Ze luisterde naar me en sloot aan bij mijn leefstijl. De ingrepen op gebied van medicatie en dieet waren niet belastend, maar wel zeer doeltreffend.
Ik ben minder moe en heb nu geen last van de bijwerkingen van de bloeddrukpillen, omdat we door voeding en natuurlijke middelen mijn bloeddruk naar beneden hebben kunnen krijgen. - W.W., 61 jaar.

 

Om in aanmerking te komen voor een behandeling tegen uitgezaaide huidkanker moest ik een deel van mijn medicatie tegen reuma afbouwen. In het verleden heb ik dit een aantal keren geprobeerd, maar mijn reuma-klachten kwamen dan onherroepelijk terug. Echter met de natuurlijke supplementen voorgeschreven door Simone Ardesch lukte het wel terwijl mijn gewrichtsklachten niet terugkwamen - Claudia, 40 jaar.

 

Toen mijn zoontje (1 jaar) last had van een oorontsteking en mijn huisarts adviseerde antibiotica te gebruiken, schreef Simone Ardesch mij een ondersteunend en natuurlijk middel voor om zijn lichaam te beschermen tegen ongewenste bijwerkingen – Marieke, 32 jaar

 

Ik liep al een tijdje rond met maagklachten. Met name na de maaltijden voelde ik me misselijk. Ik wilde graag iets natuurlijks gebruiken om te kijken of dit de klachten zou verminderen. Simone Ardesch schreef mij een natuurlijk product voor waarop mijn klachten binnen enkele dagen verdwenen – Johanna, 64 jaar